Lewini Agency


 

Lewini Agency är en sälj och distributions agentur baserat i Sverige. Vi jobbar mot mestadels den Skandinaviska marknaden men hanterar även hela i Europa åt vissa varumärken.

Vi startade agenturen för att vi ville arbeta med varumärken vi tyckte förtjänade att få mer uppmärksamhet på den Skandinaviska marknaden. Varumärken vi själva vill använda och som vi kan stå bakom hela vägen. 

Våra varumärken är långt bort från det lite mer moderna "fast fashion" märken som syns mycket idag. Vi vill bara erbjuda varumärken som har ansvarsfull produktion och som är gjorda för att hålla länge oavsett trender och "hypes".

 

När vi väljer varumärken att jobba med drivs vi i första hand av hjärta och känsla. Det viktigaste är att det känns rätt och att det är människor bakom som är trevliga och lätta att arbeta med. Att det tillför något till den Skandinaviska marknaden och att varumärket tar ansvar för sitt avtryck på jorden. 

Vi jobbar för att få hållbara unika varumärken ut på marknaden och att göra det lättare för konsumenter att välja ordentliga grejer och stötta lokala butiker och företag. 

2015 startade vi Lewini Agency, en agentur som på olika sätt representerar varumärken på den skandinaviska markanden. Vår (ganska gamla) bebis är Pendleton som vi brinner så starkt för och varje gång en kund delar en historia om en Pendletonfilt de växt upp med eller berättar hur mycket de älskar badlakanen så är det lite som den där gången ens barn tar hem deras första teckning från förskolan. Fånig stolthet.

Vi driver den här sidan för att det ska kunna vara lätt som konsument att hitta information och inspiration från de märken vi jobbar med i agenturen och för att även kunna erbjuda en plats för er konsumenter att handla våra varumärken och andra som vi tycker passar bra ihop.

Idag jobbar vi med

Pendleton Woolen Mills

Wolf & Grizzly

Merz B Schwanen

P.A.P Made in Sweden

Pure Effect Sweden